Όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν.

 

«Πριν από 3,5 χρόνια επιχειρήσαμε μια δυναμική βουτιά στην ενημέρωση, όπως λέει και το μότο μας, με σκοπό την προβολή της υδατοσφαίρισης, παρέχοντας μία αντικειμενική, ουσιαστική και συνεχή ενημέρωση σε όλους τους φίλους του αθλήματος.

Καταβάλαμε από την αρχή μεγάλη προσπάθεια για να παραμερίζουμε τα προβλήματα και συνεχώς ξεπερνούσαμε τα εμπόδια για να φέρνουμε έγκαιρα και έγκυρα στο σπίτι σας τα νέα από την πισίνα.

Δώσαμε τον καλύτερο μας εαυτό και καταναλώναμε κάθε μέρα και την τελευταία μας ικμάδα ενέργειας για να βελτιωνόμαστε και να συνεισφέρουμε σε εσάς όσο το δυνατόν περισσότερα.

Υπηρετήσαμε τη δημοσιογραφία όχι απλώς με τους ηθικούς και  δεοντολογικούς κανόνες που τη διέπουν αλλά και με τρόπο αντισυμβατικό, προσπαθώντας να μείνουμε μακριά από παρωχημένες αντιλήψεις, συμφέροντα, οπαδικές κόντρες και εξωτερικές επιρροές προκειμένου να διαφημίσουμε το άθλημα όσο το δυνατόν καλύτερα.

Παραμείναμε πιστοί στην αγνή και ανυστερόβουλη πεποίθηση μας πως ο αθλητισμός – και ιδιαίτερα ο ομαδικός-  είναι μια μοντέρνα έκφραση του πολιτισμού που πρέπει να ενώνει τους ανθρώπους κι όχι να τους διχάζει, είτε μιλάμε για τοπικό επίπεδο είτε για πανελλαδικό είτε για διεθνές.

Καθ’ όλη την πορεία μας, δείξαμε με τον πιο εμφατικό τρόπο ότι αγαπήσαμε το σπορ, δουλέψαμε με πολύ μεράκι και προσφέραμε με ανιδιοτέλεια σ’ αυτό για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα.

Μέσα σ’ αυτά τα χρόνια, κάναμε πολλά πρωτοποριακά πράγματα για το πόλο με κύριο γνώμονα την ικανοποίηση που λαμβάναμε κάθε φορά που δημιουργούσαμε μια καινοτομία ή καθετί που έβρισκε πρόσφορο έδαφος στο αναγνωστικό μας κοινό.

Οι δυσκολίες ωστόσο για να επιτευχθεί κάτι τέτοιο είναι τεράστιες και δεν μπορούν να ξεπερνιούνται πάντα.

Είναι γνωστό άλλωστε πως στη ζωή όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν.

Έτσι και για μας αυτή η πορεία έφτασε δυστυχώς προς το τέλος της.

Το ταξίδι ήταν όμορφο, διασκεδαστικό και γεμάτο εμπειρίες και οι αναμνήσεις μας θα είναι πολύ ισχυρές απ’ αυτό και θα τις νοσταλγούμε για καιρό.

Ευχαριστούμε από καρδιάς όσους μας εμπιστεύθηκαν, μας στήριξαν και μας αγκάλιασαν όλο αυτό το διάστημα και τους ευχόμαστε τα καλύτερα.

Σ’ αυτούς που στάθηκαν καχύποπτα απέναντι μας και μας πολέμησαν βάζοντας κάθε είδους τρικλοποδιές τους ευχαριστούμε επίσης για το μάθημα ζωής που μας έδωσαν περί απανθρωπιάς, μισαλλοδοξίας, κακομοιριάς και τυχοδιωκτισμού.

Όλα αυτά φυσικά αποτελούν απόδειξη πως τίποτα δεν είναι αγγελικά πλασμένο και πως όσο σημαντικό κι αν είναι αυτό που κάνεις δε σημαίνει πως θα το αναγνωρίσουν όλοι.

Τις επόμενες ημέρες θα ακολουθήσουν προσωπικά άρθρα των συντακτών μας που θα κάνουν το δικό τους απολογισμό αυτής της πορείας, ο καθένας με την ξεχωριστή του ματιά.

 

Σας ευχαριστούμε ξανά.

Με εγκάρδιους αποχαιρετισμούς,

Η δημοσιογραφική ομάδα του waterpolonews

waterpolonews

4 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Το συναίσθημα είναι βαθιά λύπη, απογοήτευση και ανησυχία για τις μονοδιάστατες δημοσιες αποψεις που στο εξής θα διαβάζουμε, με ότι αυτό συνεπάγεται. Η ιστορία απλά επαναλαμβάνεται και επιβεβαιώνεται, μετά την ακμή……

 2. Θα συμφωνήσω με τον προλαλήσαντα! Παιδιά σας ευχαριστούμε που μπήκατε στον χώρο μας , αγαπήσατε και στηρίξατε το άθλημα μας , το προβάλετε και σιγουρα αρκετες Φορές ανεχτήκατε και «καταστάσεις γνωστές » που δυστυχώς υπάρχουν σε πολλές περιπτώσεις και στον χώρο μας !!!!
  Έχουμε να θυμόμαστε απο εσάς ομορφα άρθρα , ελευθερία λόγου , άμεση και γρήγορη αλλα και έγκυρη ενημέρωση με ουσία !!!
  Εγω προσωπικά σας ευχαριστω για το άρθρο που φιλοξενήσατε δυο χρονια πριν στη σελίδα σας κ έγινε έναυσμα για να μιλήσουν παιδιά και γονείς για ανάλογες καταστάσεις!!!
  Ειχα τη χαρα να γνωρίσω όλους σας προσωπικά και θα ήθελα να πω πως ήσασταν εξαιρετικοί πρώτα σαν άνθρωποι και έπειτα σαν επαγγελματίες φυσικά !!!!
  Και τα δυο λείπουν απο τον Ελληνικό αθλητισμο και ενα παραπάνω απο το χώρο μας μιας και λίγοι ασχολούνται με το άθλημα …
  Θα (μας; ) λείψετε … αυτο ειναι σίγουρο !!!
  Καλη συνέχεια σε ο,τι κανετε απο καρδιάς …

 3. Ευχαριστώ για την ενημέρωση, τη φιλοξενία και την ανοχή 🙂 Ίσως είναι καλύτερα να μη βλέπουμε αυτό που ολοκληρώνεται αλλά αυτό που ξεκινάει. Ή το μεγαλύτερο ταξίδι, μέρος του οποίου είναι και τα δύο.

  Σας εύχομαι τα καλύτερα στο εξής και μακάρι οι εμπειρίες, οι γνώσεις, οι γνωριμίες και γενικά όλα τα εφόδια που αποκτήσατε από αυτή τη διαδρομή, να σας συνοδηγήσουν σε ακόμα υψηλότερες και πλουσιότερες καταστάσεις.

 4. Δυστυχώς αυτό το νέο δεν είναι καλό, ιδιαίτερα για τους επαρχιώτες που δεν ζουν τόσο «κοντά» την υδατοσφαίριση της υπόλοιπης Ελλάδας λόγο απόστασης. Η σελίδα σας ήταν ένα μέσον αμερόληπτης ενημέρωσης. Ευχόμαστε να βρείτε τη δύναμη, το ενδιαφέρον και τα έσοδα ώστε να λειτουργήσετε ξανά.

Απάντηση