Το μεγάλο ντέρμπι της 4ης αγωνιστικής της Α2 ανέδειξε ως πρωτοπόρο του Α ομίλου τον Απόλλων Σμύρνης καθώς επικράτησε με 10-7 του ΝΟ Χανίων.

Ο πολίστας του ΝΟ Χανίων Μάξιμος Πετρόχειλος ήταν ένας από τους πρωταγωνιστές του σπουδαίου αγώνα και μίλησε στο waterpolonews!

 

 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του!

Καταρχάς θα ήθελα να μου πεις δυο λόγια για τον αγώνα ανάμεσα στους κατά πολλούς πιο ισχυρούς της Α2.

«Ήταν ένα πολύ όμορφο παιχνίδι με πάθος και ένταση σε σωστά πλαίσια, καθώς και οι δύο ομάδες χαρακτηρίζονται για το ήθος τους. Κατά τη γνώμη μου κοντραρίστηκαν οι δύο καλύτερες ομάδες της κατηγορίας.

Ο Απόλλωνας είναι μια ομάδα με παίκτες επιπέδου Α1 και ένα νέο μεν προπονητή τον Γιάννη Κατρουζανάκη αλλά ταυτόχρονα σπουδαίο άνθρωπο του χώρου. Είμαι βέβαιος πως θα έχουν μια πολύ καλή χρονιά και θα οδηγηθούν στην άνοδο.»

Δυο λόγια το ματς.

«Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι. Εμείς είχαμε κάποιες απουσίες που μας κόστισαν στην τελευταία περίοδο. Ωστόσο αγωνιστήκαμε χωρίς άγχος.  Ξέρουμε όμως ότι ο χρόνος δουλεύει υπέρ μας και θα είμαστε φορμαρισμένοι μετά το Μάιο. Το παιχνίδι πήγαινε όπως θέλαμε, δηλαδή ήμασταν κοντά στο σκορ με βλέψεις να κλέψουμε το ματς στο τέλος. Ωστόσο μείναμε από δυνάμεις, δεν είχαμε πολλές εναλλακτικές εξ αιτίας και των απουσιών και με την άδικη κάρτα προς τον Χαριτάκη ηττηθήκαμε.»

Τι πιστεύεις ότι χρειάζονται τα Χανιά για να κλειδώσουν την άνοδο;

«Θεωρώ πως αν η ομάδα εμφανίζεται πλήρης από εδώ και πέρα τόσο στα εντός όσο και στα εκτός παιχνίδια παρά τις οικονομικές δυσκολίες, θα κερδίσει μια καλή θέση στην πρώτη φάση αυτού του πολύ ωραίου νέου πρωταθλήματος. Αν υπάρχει η διάθεση πιστεύω πως η ομάδα έχει και τα φόντα και το υλικό για να ανέβει στην Α1. Κάτι που είναι από μόνο του πολύ σημαντικό για τον αθλητισμό στην πόλη μας.

 

Τέλος, από μεριάς μου θα ήθελα να ευχαριστώ την ομάδα του Υδραϊκού και προσωπικά τον προπονητή της Δημήτρη Κραβαρίτη διότι προπονούμαι μαζί τους και με έχουν βοηθήσει πολύ.»

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Απάντηση